6 Mayıs 2013 Pazartesi

Blog Fotoğrafı Sorun Sorunsalı

Bloğu ilk açtığımda, kapak fotoğrafı olarak, kendi çektiğim bir fotoğrafı seçtim. Her ne kadar fotoğrafı pek beğensem de, bloğa hiç uymadı, tam oturmadı. Bir müddet o fotoğrafla devam ettim yola. Sonra, Rus etkisi altında kalmış olmalıyım ki, matruşkalardan oluşan bir fotoğraf ile değiştirdim, Montmartre da, bir binanın üzerine çizilmiş kedi fotoğrafımı. Her ne kadar, yazılarım genelde Rusya'da yaşam ile ilgili olsa da, matruşkalar da pek içime sinmedi. Bir türlü olmadı anlayacağınız. Sürekli arayış halindeydim, bir türlü bulamadım aradığımı.

Sonra bir anda aklıma geldi. Her yer düşünce balonumdan çıkan fikirle ışıldadı bir an. Fotoğraflarını ne zamandır pek beğendiğim Gözde Akkoçlu'dan rica ettim bu duruma el atmasını. Var olan fotoğraflara baktık beraberce, bloğun içeriğinden konuştuk, bloğun adında kitlendik kaldık en son. "Thelabelfree" yani "etiketsiz". Yaklaşık bir hafta sonra, şu anda halihazırda kullandığım kapak fotoğrafının da içinde bulunduğu, üç "etiketsiz" fotoğrafla çıkageldi Gözde. Denemeler sonunda, "etiketsiz şarap şişeleri" ni seçtim, en sonunda bulduk birbirimizi. Umarım sizler de beğenirsiniz.

Gözde sadece fotoğraf ile uğraşmıyor, onun da keyifli yazılar yazdığı bir bloğu var. Kendi muhteşem fotoğraflarıyla süslediği harika yazılarını okumanızı öneririm. Teşekkürler Gözde'cim.

http://the-absent.blogspot.com/

 İlk kapak fotoğrafı

 İkinci kapak fotoğrafı

Vee Gözde'nin eseri üçüncü kapak fotoğrafı